Activitats a Santa Pau a la Garrotxa

Activitats a Santa Pau a la Garrotxa, a partir del proper diumenge 5 de juliol, s’oferiran Visites Guiades al conjunt historicoartístic de la vila medieval de Santa Pau els diumenges a les 11:30 hores (també els festius 15 d’agost, 12 d’octubre i 1 de novembre). Mínim: 7 persones. Màxim: 20-25 persones.
També oferiran l’activitat Escape Santa Pau. Resol el crim, un escape village basat en personatges històrics que van viure a Santa Pau al segle XIV. A través de diverses pistes cal resoldre un assassinat. Un joc ideal per fer en petits grups de joves o adults (edat recomanada: a partir de 16 anys).
Activitats a Santa Pau a la Garrotxa
Pel que fa a la Motxilla de la Blanca (jocs de pistes per a famílies amb nens a partir de 5-6 anys), temporalment es troba inactiva, com a mesura de prevenció davant l’encara latent risc de contagi de la Covid-19. No obstant, tan bon punt puguem garantir-ne la seguretat, tenim la voluntat de tornar a oferir-la a les famílies que ens visiten.
Per més informaci´o podeu contactar amb visitsantapau.com
Gaudeix aquestes i més activitats a la Garrotxa allotjat a una proposta de turisme rural diferent, amb bons espais privats, unes bones instal.lacions una bona gastronomía i sobre tot unes mesures de seguretat i neteja per que la vostra estada entre nosaltres sigui tranquila.