Activitats en bicicleta en família

Activitats en bicicleta en família des de Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural a Mieres. La nostra situació ben comunicada però alhora amb molt poc trànsit fa que els nostres hostes que els hi agrada fer activitats a l’aire lliure i en família puguin gaudir de petites excursions sobre dues rodes.

Aquests dies hem tingut l’exemple, on dues famílies i de forma conjunta s’hi han juntat per fer una ruta fins al veí poble dels Torn on en només 4 quilòmetres molt planers i sense transit fa que sigui una activitat per gaudir en família.

El recorregut surt des de la porta de Cal carreter i transcorre per una petita carretera asfaltada on trams i segons l’hora del dia resten a l’ombra del bosc i d’altres en ple sol. La carretereta pintooresca transcorre entre boscos, camps i granges de vaques que pasturen tranquilamemt i son les espectadores de la caravana ciclista que sovint podem veure. En direcció al Santuari de santa Maria del Collell que és una de les petites variants que es poden fer per visitar l’entorn d’aquest emblemàtic monestir on es va filmar la pel·lícula Soldados de Salamina.

Tot just als 4 quilòmetres trobem, el petit poblet del Torn on la font d’aigua fresca de la seva petita plaça major, convida a fer l’aturada per agafar forces per a tornada a Cal Carreter.