Habitació quàdruple carro de Galera

//Habitació quàdruple carro de Galera
Habitació quàdruple carro de Galera2022-03-20T12:20:30+01:00

Project Description

Habitació quàdruple carro de Galera

Habitació quàdruple per quatre persones de Casa Rural cal Carreter Turisme Rural Garrotxa

Habitació quàdruple carro de Galera és l’ allotjament familiar de Cal Carreter. Situada a la planta baixa i amb accès a peu pla, consta de dues habitacions independents amb bany complert sala d’estar. Ideal per families per la seva privacitat i els seus accessos i serveis adaptats.

Habitació quàdruple carro de Galera de Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa disposa de terrassa de més de 200 metres quadrats amb vistes a la zona enjardinada, piscina i vistes al poble.

Està equipada amb televisió, connexió gratuïta a wi-fi, bany complert amb plat de dutxa accessible.

Casa Rural Turisme Rural Garrotxa

Vols més informació de la habitació Carro de Galera?

  Casa Rural Turisme Rural Garrotxa

  Noms de carros a les habitacions de cal Carreter?

  Els noms de les diferents habitacions de cal Carreter Turisme rural Garrotxa amb noms de carros ens recorden que, fins fa poques dècades, aquest va ser el mitjà de transport preferent del camp i arreu.

  Un carro es compon bàsicament de tres peces: un empostissat horitzontal, amb baranes o sense, dos braços per enganxar els animals de tir i les rodes.

  L’ofici de carreter comprenia tant confeccionar com menar carros. Era considerat un ofici de difícil aprenentatge, i per això gaudia de certa reputació dins el poble. També coneguts com a mestres d’aixa, els carreters havien de ser alhora bons fusters i bons ferrers.

  L’ús del carro va fer canviar el disseny de les cases per tal que s’hi pogués maniobrar a dins: entrades amples, carrils de pedra viva, cantoneres per protegir les parets, etc.

  Fins i tot els carrers de les poblacions estaven configurats i pensats perquè el pas dels carros no provoqués inconvenients.

  El carro d’escales, el de torn, la tartana, de trabuc, de bot, la diligencia etc. són alguns dels carros que actualment només es troben en museus, i que han quedat en desús a causa de la revolució que ha suposat el motor d’explosió.

  Anomenar les nostres habitacions amb aquests nom és el nostre petit homenatge als carreters i a l’ofici que van dur a terme.

  Casa Rural Turisme Rural Garrotxa
  Casa Rural Turisme Rural Garrotxa

  Coneix les nostres darreres ofertes