Project Description

Habitació doble suite de Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural

LA TERRASSA DE CAL CARRETER TURISME RURAL GARROTXA.

La Terrassa de Casa Rural Cal Carreter, és troba al primer pis de la casa. Amb dos tipus d’accessos, un de general o un de privat, compta amb dues habitacions totalment equipades, amb dos banys privats i una sala comuna. Ideal per a families o dues parelles, la Terrassa de cal carreter Turisme Rural Garrotxa, disposa d’una àmplia terrassa amb vistes al poble i a la piscina, amb la gran amplitud de la zona enjardinada.

La Terrassa de cal Carreter Turisme Rural Garrotxa, disposa de televisió via satel.lit, wifi gratuït i totes les comoditats per fer de la vostra estada el més confortable.

  Casa Rural Turisme Rural Garrotxa

  Noms de carros?

  Els noms de les diferents habitacions de cal Carreter Turisme rural Garrotxa amb noms de carros ens recorden que, fins fa poques dècades, aquest va ser el mitjà de transport preferent del camp i arreu.

  Un carro es compon bàsicament de tres peces: un empostissat horitzontal, amb baranes o sense, dos braços per enganxar els animals de tir i les rodes.

  L’ofici de carreter comprenia tant confeccionar com menar carros. Era considerat un ofici de difícil aprenentatge, i per això gaudia de certa reputació dins el poble. També coneguts com a mestres d’aixa, els carreters havien de ser alhora bons fusters i bons ferrers.

  L’ús del carro va fer canviar el disseny de les cases per tal que s’hi pogués maniobrar a dins: entrades amples, carrils de pedra viva, cantoneres per protegir les parets, etc.

  Fins i tot els carrers de les poblacions estaven configurats i pensats perquè el pas dels carros no provoqués inconvenients.

  El carro d’escales, el de torn, la tartana, de trabuc, de bot, la diligencia etc. són alguns dels carros que actualment només es troben en museus, i que han quedat en desús a causa de la revolució que ha suposat el motor d’explosió.

  Anomenar les nostres habitacions amb aquests nom és el nostre petit homenatge als carreters i a l’ofici que van dur a terme.