Project Description

Espai piscina casa rural cal Carreter turisme rural Garrotxa Mieres

Espai Piscina casa rural Cal Carreter turisme rural Garrotxa Mieres.

Estem treballant per poder-vos oferir una piscina dotada de sal. Les piscines salades ofereixen múltiples beneficis per a la cura personal, ja que l’aigua és més saludable i compleix funcions de la talassoteràpia, evita la irritació dels ulls i la pell amb l’eliminació de cloramines i protegeix els cabells de ser danyats. A més a més, elimina la incorporació excessiva d’àcid isocianur i és considerada un antisèptic natural per als tractaments descongestius i dermatològics. El seu contingut de iode proporciona un bronzejat més natural.

La sensació de bany és més plaent a causa de la concentració de sal a l’aigua i al nostre cos (augmentant el confort segons l’acostament de la concentració entre els dos). Gràcies a la reducció de la pressió osmòtica de les cèl·lules de la pell, retarda la formació d’arrugues.

La cloració salina és el procés en el qual s’afegeix sal comuna (clorur sòdic) a l’aigua de la piscina. Aquest mètode funciona amb clorador salí en comptes de clor químic, emprant substàncies menys nocives per a la higiene i la cura personal. Durant el procés, el sistema de filtratge genera el clor gasós necessari a través d’electròlisi, que desinfecta l’aigua i es converteix de nou en sal creant un cicle tancat continu en què la pèrdua de sal és mínima. Permet conservar l’aigua i redueix el consum del seu volum, essent més respectuosa i sostenible amb el medi ambient.

Aquest sistema permet una desinfecció més eficient i, en conseqüència, una millor qualitat de l’aigua. A part de ser menys agressiva, gràcies a la combinació del clor amb els agents que es generen durant l’electròlisi i l’oxidació de la matèria orgànica de l’interior de la piscina, s’evita la formació d’algues i bacteris.

Durant l’any 2019 vàrem modificar, millorar i actualitzar la platgeta de la piscina, canviant la fusta a un paviment anti lliscant per la vostra seguretat.

Durant la campanya 2020 tret de les limitacions del COVID19 i l’obligada aturada hem refet l’enjardinament, la decoració, hem comprat para-sols, més gandules, butacons de piscina i una nova senyalització i il·luminació de l’espai.