Allotjament rural adaptat a la Garrotxa

Allotjament rural adaptat a la Garrotxa, us oferim una de les sis habitacions que disposa cal Carreter Turisme Rural a la Garrotxa, situat al poble de Mieres, entrada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i entre les capitals de comarca d’Olot i Banyoles.

Les nostres instal·lacions han anat agafant forma i a poc a poc s’han modificat a fi de poder fer que els nostres hostes amb mobilitat reduïda puguin gaudir en plenitud dels nostres serveis.

Les petites rampes d’accés al menjador, la passarel·la d’accés o l’espai reservat amb plataforma rígida a la terrassa exterior, així com petits elements d’aixetes, cadira elevada, accessoris per la piscina… van fent que puguem anar polint el servei a les múltiples necessitats que ens hi puguem trobar.

Per nosaltres ha estat un plaer poder servir els nostres darrers hostes que han valorat i gaudir de les nostres i instal·lacions i ens han ajudat molt en les modificacions i matisos que cal anar implementant. Gràcies.

 

Allotjament rural accesible a la Garrotxa

Allotjament rural adaptat a la Garrotxa, us oferim una de les sis habitacions que disposa cal Carreter Turisme Rural a la Garrotxa, situat al poble de Mieres, entrada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i entre les capitals de comarca d'Olot i Banyoles. Les nostres instal·lacions han anat agafant forma i a poc a poc s'han modificat a fi de poder fer que els nostres hostes amb mobilitat reduïda puguin gaudir en plenitud dels nostres serveis. Les petites rampes d'accés al menjador, la passarel·la d'accés o l'espai reservat amb plataforma rígida a la terrassa exterior, així com petits elements d'aixetes, cadira elevada, accessoris per la piscina... van fent que puguem anar polint el servei a les múltiples necessitats que ens hi puguem trobar. Per nosaltres ha estat un plaer poder servir els nostres darrers hostes que han valorat i gaudir de les nostres i instal·lacions i ens han ajudat molt en les modificacions i matisos que cal anar implementant. Gràcies.

Allotjament rural accesible a la Garrotxa

 

A la Garrotxa hi ha una àmplia oferta de turisme inclusiu, des d’indrets d’interès natural fins a allotjaments, passant per tota mena d’activitats i establiments de restauració.

Els següents són els indrets de la Garrotxa més preparats per ser visitats per persones amb algun tipus de condicionant pel que fa a la seva condició física:

Fageda d’en Jordà: El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa dóna autorització per accedir a la Fageda amb vehicle prèvia acreditació del grau de discapacitat. Les autoritzacions s’han de sol·licitar prèviament enviant un correu electrònic a cps@tosca.cat amb un mínim de 24 hores d’antelació.

Volcà del Montsacopa: Les persones amb dificultats de mobilitat que necessitin accedir al volcà del Montsacopa amb vehicle han de sol·licitar l’autorització corresponent per correu electrònic a turisme@olot.cat amb uns dies d’antelació. Més informació: 972 26 01 41 (Oficina de Turisme d’Olot).

Volcà del Croscat: El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa dóna autorització per accedir en vehicle fins un punt relativament proper al mirador de la gredera, prèvia acreditació del grau de discapacitat. Les autoritzacions s’han de sol·licitar prèviament enviant un correu electrònic a cps@tosca.cat amb un mínim de 24 hores d’antelació.

Molí Fondo- Boscarró (Sant Joan les Fonts): La ruta està formada per un conjunt de plafons didàctics i diversos materials de suport per a persones amb alguna disfunció visual.

Castellfollit de la Roca: Senyalització en braille de diferents punts d’interès turístic que conformen l’itinerari circular que permet recórrer els carrers del nucli antic per arribar als miradors de la cinglera basàltica i visitar l’antiga església.

Vila medieval de Santa Pau: Als carrerons que envolten el castell i la plaça porxada hi ha rampes i baranes .

Vila medieval de Besalú: L’oficina de turisme disposa d’audio-guies amb audiodescripció per a persones amb dificultats visuals. A més, avisa dels possibles obstacles que es poden trobar durant el recorregut.

Rutes amb cadira adaptada: El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa disposa d’una cadira Joëlette perquè totes aquelles persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d’activitats de senderisme o accedir en zones amb terrenys més inaccessibles i irregulars. La cadira la poden conduir els guies d’aquestes empreses, ja que disposen de la formació necessària.