Allotjament rural amb encant a la Garrotxa

Allotjament rural amb encant a la Garrotxa, aquesta és la definició que entenem que ens identifica, uns espais que oferim per dormir en un entorn rural a les portes del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El motiu que ens empeny amb aquesta definició de nosaltres mateixos neix amb la ferma proposta de la nostra reestructuració, pla de millores i l’ empremta que els nostres gustos, la nostra experiència i en definitiva aplicar a cal Carreter Turisme Rural allò que ens agradaria trobar en el moment de arribar a un allotjament rural. Som coneixedors de les expectatives dels viatgers, som alhora viatges que en els anys de viatges ens han fet valorar el que ens satisfà, el que ens agrada i fins i tot el que ens enamora.

Per altra banda un altre pilar de la nostra casa rural son els fogons de la Núria, una posada en escena d’una afició adormida i que no preten altre aspiració de gaudir de la cuina però amb la possibilitat de oferir-la a una taula més gran i amb el repte diari de enamorar amb una cuina casolana, tranquila, propera i amb temps.

Aixó son els motius de la nostra identificació i ara només ens cal que els nostres hostes certifiquin si anem per bon camí.