Amb ganes de sortir de casa? La Garrotxa t’espera.

La Garrotxa t’espera. Amb ganes de sortir de casa? Segons han avançat fonts del Govern a partir d’aquest dilluns, 26 d’abril, s’aixeca el confinament comarcal i es podrà circular per tot el territori. D’aquesta manera, queda descartat el tancament per vegueries o regions sanitàries, que s’havia apuntat com a mesura intermèdia.

Aquesta mesura ens esperança molt i dona la possibilitat als petits establiments de iniciar de nou una “normalitat” i poder per fi treballar per donar servei als visitatnts de la Garrotxa i el Pac Natural.

Aquest dimecres o dijous, el Procicat es pronunciarà sobre totes aquestes mesures.

La portaveu del Govern va avançar aquest dimarts que el pròxim dilluns 26 d’abril, «si les dades epidemiològiques acompanyen», Catalunya podria aixecar el confinament comarcal. «Si les dades consoliden aquesta estabilització i petita tendència a la baixa, això podria comportar la reobertura de la mobilitat», va apuntar sense oferir més detalls.

Esperem amb il.lusió que aquestes informacions es confirmin i us esperem a Cal Carreter on no hem aturat en cap moment la nostra activitat malgrat que ha estat porttes endins per seguir amb el nostre pla de millores tant interiors com exteriors . Et convidem a descobrir-les.