Aplec de Sant Martí

Aplec de Sant Martí un esdeveniment que es realitza a Santa Pau i que cada any Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural recomana es converteix aquest any en una marxa popular de 8 quilòmetres.

Després de 9 anys de la cursa Aplec de Sant Martí de Santa Pau, enguany els organitzadors han optat per canviar de format i convertir l’antiga cursa de muntanya per una marxa popular .

La sortida serà entre les 8:00 i les 8:30 del matí i es podran recollir els cartrons de control i esmorzar entre les 7:45 i les 8:30 del dia 17 de novembre.

Serà una caminada no competitiva i tothom la pot fer al seu ritme (amb un límit de 3 hores per fer tot el recorregut). Els nostàlgics que vulguin fer la marxa corren o podran fer i els que la vulguin fer caminant evidentment que també. No hi haurà classificacions però si control de pas per tal de no perdre a cap participant.

Son un total de 8 quilòmetres, dels quals els 3 primers són de pujada amb força desnivell i els 5 quilòmetres següents són en continua baixada però amb poc desnivell. Són 430 metres de desnivell acumulat amb una còta màxima de 849 metres i mínima de 470 metres

La marxa sortirà des de l’esplanada de l’ermita de Sant Martí a entre dos quarts de 8 i les 8 del matí d’aquest diumenge, on també es durà a terme la recollida de tiquets per l’esmorzar, que es celebrarà a les 11.

Tot i el canvi de format, l’organització continua apostant per oferir la bellesa del seu entorn, per aquest motiu aniran fins a Sant Julià del Mont i passaran per indrets com la cinglera de les roques dels corbs.

La gent que hi vulgui participar es pot inscriure a la marxa fins aquest dissabte a les 2 del migdia, accedint a la pàgina web curses.cat. Un cop tancada la inscripció la organització donarà a conèixer el nombre de places encara disponibles.

Us hi esperem a l’Aplec de Sant Martí un dels molts esdeveniments que des de la Garrotxa i en ple Parc Natural son un bon motiu per visitar la nostra comarca.