Cal Carreter allotja Nao Albet i Pep Cruz

Cal Carreter allotja els actors d’una nova película a Mieres

Durant la primera quinzena del mes de maig, casa Rural Cal Carreter Turisme Rural ha tingut el gust de poder col.laborar amb la productora Escac Films amb l’assistència de l’allotjament dels actors de la producció que s’ha enregistrat a Mieres

Des del passat dia 6 de maig les renovades habitacions i instal.lacions de cal Carreter han allotjat els actors Nao Albet i Pep Cruz, primer i segon protagonista de la nova producció de Escacs Films que han rodat a Mieres. La maratoniana agenda de producció ha fet que ens amolléssim a uns horaris d’esmorzars i serveis fora d’hores i entrades i sortides de mitjanit, pero ha estat un veritable plaer poder oferir les noves habitacions im instal.lacions per aquest nou projecte.

Si bé que la climatología no ha acompanyat per a seguir l’agenda de la producció, l’equip de producció encapçalat per la Alison Gimeno ha pogut seguir els temps necessaris per la producció de les escenes que tenien previstes en els dies, i sobretot en les tomes nocturnes del guió.

Respecte als nostres hostes, estem molt contents de la nostra col.laboració amb el servei prestat i la satisfacció de la feina ben feta.