Celebra el Dia de la mare a la Garrotxa

Celebra el Dia de la mare a la Garrotxa el proper diumenge dia 2 de maig és un dels dies commemoratius més coneguts i celebrats arreu. T’oferim la nostra casa de turisme rural per celebrar aquest cap de setmana la celebració d’aquesta diada amb la teva mare després d’aquest llarg període de restriccions i de confinaments.

Una celebració que ve de molt lluny. I és que les primeres celebracions d’aquesta festa cal buscar-les a l’antiga Grècia, on se li rendien honors a Rea, la mare dels déus Zeus, Posidó i Hades. De la mateixa manera, els romans celebraven La Hilaria el 15 de març en el temple de Cíbele. En una celebració heretada dels grecs, els romans feien oferiments durant tres dies. Posteriorment, els cristians van transformar aquesta celebració en una festa en honor a la Mare de Déu.

A la Garrotxa i en plena natura a Cal Carreter respectem totes les mesures de seguretat i vivim en un ambient controlat i amb molt poques places. La nostra aposta en el nostre dia a dia és donar-vos servei i treballar per la vostre seguretat.

Animeu-vos i trieu una escapada diferent, en règim de mitja pensió que us anirà molt bé per no preocupar-vos de les restriccions dels restaurants del nostre entorn, i viviu una experiència a la terra desl volcans.