Primers ciclistes visiten el nou cal Carreter Turisme Rural

Primers ciclistes visiten el nou cal Carreter Turisme Rural, atrets per l’espai ciclista de la nostra casa rural, realitzant una ruta de tres comarques, aquest primer de maig ens han visitat dos ciclistes que han triat les nostres instal·lacions per fer nit en l’etapa a la Mieres.

La bona imatge dels nostres espais i la disponibilitat en la guarda i possibilitat dels diferents serveis pensats per els ciclistes han estat molt ben valorats i ens encoratgen per finalitzar el projecte de l’espai ciclista dedicat especialment per els nostres hostes que ens visiten sobre dues rodes.

Un altre factor molt ben valorat ha estat el sopar i l’ esmorzar, amb les seves variants de dieta vegetariana sense perdre l’ encant del bon gust i originalitat que la Núria transmet al seus plats.

En el nostre ànim volem posar properament el servei del nostre espai ciclista, equipat amb guarda bicicletes, auto taller, espai de neteja i ajustament on poder posar a punt la vostra bicicleta i on poder quedar tranquil per la guarda i aparcament tancat en les estones del vostre descans.