Connexió per fibra a Cal Carreter

Connexió per fibra a Cal Carreter. Del passat mes de juny, a Cal Carreter Turisme Rural a Mieres, disposem de connectivitat per fibra per fi hem arribat a aconseguir poder donar aquest servei tan demanat i tan lluitat per complementar i millorar els serveis que des de la nostra casa rural volem oferir als nostres hostes.

Després de diverses apostes fallides i fins hi tot amb la desastrosa experiència de servei, tracte i engany que ens va donar la nostre primera aposta amb KONECTEL , hem fet arribar el senyal que ha proporcionat XARTIC al municipi de Mieres a Cal Carreter i dotar dels repetidors necessaris a fi que des de qualsevol punt de les nostres instal·lacions es pugui qualsevol hoste estar connectat amb una amplada de banda, mai vista a la població de Mieres.

Ja hem pogut retirar els petits dispositius que treballaven per fer arribar una minsa senyal de MOVISTAR i que sovint perdia la seva poca capacitat o ens deixava sense la obertura mínima de fins hi tot poder fer servir el datàfon com a mitjà de pagament als nostres clients.

Ja hem entra en un altre nivell de servei i que podem, ara si, oferir uns serveis, incloent, el teletreball, des de les nostres instal·lacions.

Esperem pugueu gaudir d’aquest nou servei.