Cuina d’estiu i vegetariana a Cal Carreter

Cuina d’estiu i vegetariana a Cal Carreter, dos formats de cuina que la Núria be coneix i que són el reclam d’ aquesta època de l’any.

Si bé els nostres visitants ens agraeixen els plats típics de proximitat i amb ingredients i formats de cuina volcànica i amb matèria prima de quilòmetre 0 sempre tenim les nostres opcions originals i elaborades per les opcions que ens reclamen la cuina vegetariana. Aquesta opció que cada cop els nostres hostes ens reclamen amb més assiduïtat són també fruit de la nostra aposta per la cuina de proximitat amb ingredients frescos i de quilòmetre 0.

En la nostra curta però intensa trajectòria el reclam de la cuina i propostes en el nostre menú i amb la nostra mitja pensió d’opcions vegetariana ens ha portat fins hi tot a elaborar dinars de bodes amb gran nombre de plats.

Gaudiu de la nostra cuina d’estiu en la mitja pensió que us ofereix la nostra casa rural entre natura i amb totes les mesures de seguretat que hem implementat a fi de donar-vos en les només 6 habitacions tota la vostra tranquil·litat per gaudir d’uns dies de descans a Mieres.