Cuina vegetariana

Una opció cada dia més habitual en les opcions alimentaries dels nostres clients. Pero qui diu que l’oferta d’un bon sopar no pot estar al mateix nivell o més limitada pel fet de ser vegetariana? A casa rural Cal Carreter de Mieres ho tenim molt clar i coneixedors de les grans possibilitats de poder oferir una bona cuina vegetariana, comencem per preocupar-nos ja a la pre-reserva, consultant qualsevol aspecte que la nostra cuina tingui que tenir present, opció, intoleràncies…. a fi de poder tenir present les possibilitats que hem de oferir a fi de garantir la vostra satisfacció.

Us deixem alguns del plats al nostre espai gastronomia que hem elaborat per clients que han triat aquesta opció alimentària, fruit d’una elaboració amb productes naturals i de proximitat.

No només adaptem els menús dels sopars, sino que també tenim present el nostre esmorzar (bufet servit a taula) a les necessitats del nostre hoste vegetarià.

Amanida fresca de fesols de Santa Pau, Mandonguilles de carbassó, Pinxos de verduretes al forn, Tofus cuinats de diferents formes i formats, amanides sorpreses……

El nostre objectiu és oferir-te productes frescos i saborosos, de la màxima qualitat.

FRESCOR: T’oferim el màxim frescor, ja que seleccionem productes de proximitat com acabats de collir!

SABOR: Els nostres productes són de les varietats i zones de conreu

SALUT: Perquè els aliments frescos són la base d’una alimentació saludable,

Si busques una opció vegetariana en la teva escapada a la Garrotxa, no t’ ho perdis!!!