El Gorg d’el salt de Can Batlle on gaudir del calor a tocar de Mieres

El Gorg d’el salt de Can Batlle. L’estiu és temps de platja i de piscines però una bona alternativa per refrescar-se són els gorgs i els salts d’aigua. Un gorg és una bassa fonda que es forma en alguns corrents d’aigua, on aquesta va més a poc a poc. Normalment estan situats en zones boscoses, humides i fresques, on també hi ha salts d’aigua. Per arribar en aquests bonics paisatges, es poden seguir camins ben senyalitzats i de fàcil accés, com també fer rutes de senderisme.

Els Gorgs on gaudir del calor a tocar de Mieres, indrets on referescar-se és tot un plaer en temps de calor. A tocar de casa rural cal Carreter i molt ben comunicat hi trobareu el salt de Can Batlle.

El salt de Can Batlle és espectacular. Té dues piscines naturals, una a la part superior del salt, i l’altra a la part inferior. L’aigua és pura, clara i, ull! molt freda fins i tot a l’estiu! Així que no us hi banyeu si sou molt sensibles.

El salt d’aigua del molí de Can Batlle és al municipi de Santa Pau és un dels gorgs més bonics de la zona. El lloc és molt accessible, en uns 10 minuts a peu s’hi pot arribar des de l’últim lloc on es pot deixar el cotxe. Forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, com també el volcà de Santa Margarida, el volcà Croscat i la Fageda d’en Jordà, entre d’altres. La zona, per sort, és manté força salvatge i, per això, és un dels llocs que més es recomana visitar, sobretot a l’estiu.