• Entorn de cal Carreter
  • Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa Mieres 2
  • Casa Rural Turisme Rural Garrotxa
  • Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa Mieres 4

Mieres

Mieres un petit poble amb encant

El ploble de Mieres i la seva gent que vol acollir-vos a la porta i entrada del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El poble de Mieres i la seva gent vol donar-te la benvinguda des d’una de les portes d’entrada més boniques i acollidores del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Mieres un poble amb encant a la Garrotxa

La vila de Mieres té una història ben llarga: ja apareix citada en documents anteriors a l’any 1000 com a Miliarias, topònim que pot tenir relació amb els mil·liaris o pedres mil·liars (del llatí miliarium), les fites que marcaven les distàncies a les vies romanes, o bé amb la definició “terra de mill”.

El poble de Mieres és a 276 m d’altitud, a mig camí entre Banyoles i el seu estany, i Santa Pau i els seus volcans, a cavall de les comarques del Pla de l’Estany i la Garrotxa. Si parlem de valls, , Mieres es troba entre les valls de Sant Miquel de Campmajor i la de Santa Pau, arrecerada sota la serra de Finestres i a un pas dels volcans.

Des d’aquest petit, tranquil i acollidor poble de la Garrotxa, Mas Ombravella et dóna la benvinguda i et convida a descobrir, en plena natura, els nostres Apartaments rurals en plena natura.

Casa Rural Turisme Rural Garrotxa
Parlem?

Estem per servir-vos.

Contacta'ns i donarem forma a les vostres peticions a la Garrotxa
Parlem?