• Olot capital de la Garrotxa
  • Olot capital de la Garrotxa
  • Olot capital de la Garrotxa

Olot capital de la Garrotxa

Olot capital de la Garrotxa

Olot, “la ciutat dels volcans”, és una ciutat especialment coneguda pel seu interès natural i per formar part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. En el seu terme municipal hi ha quatre volcans: el Montsacopa, el Montolivet –aquests dos, visitables-, la Garrinada i el Bisaroques. Les contrades del voltant d’Olot també guarden un ric patrimoni natural amb els aiguamolls de la Moixina i el volcà Croscat. També és remarcable el singular jardí botànic del Parc Nou.

La ciutat d’Olot té un interessant patrimoni cultural. Arquitectònicament, es poden destacar diversos monuments d’estil modernista (casa Gayetà-Vila, casa Solà-Morales, casa Masramon…), així com els Claustres del Carme, renaixentistes. Aquests claustres formen part del recinte de l’Escola d’Art d’Olot, i tenen el següent horari d’obertura: dies lectius obert durant l’horari escolar. Dies festius i vacances escolars de juliol i agost, obert de dilluns a dissabte: de 10h a 19h i diumenges i festius: de 10h a 13h. Resta de l’any, obert de dilluns a dijous de 8.30h a 18h, divendres de 8.30h a 15h, dissabtes de 10h a 18h, i diumenges i festius de 11h a 13h.

Pel que fa a pintura i escultura, cal remarcar la importància de l’Escola d’Olot, que té una bona representació d’obres al Museu Comarcal de la Garrotxa. Pintura, escultura i ceràmica són elements claus de l’ambient artístic olotí, sense oblidar la gran tradició pessebrística i els tallers de sants, de renom mundial.

Casa Rural Turisme Rural Garrotxa
Parlem?

Estem per servir-vos.

Contacta'ns i donarem forma a les vostres peticions a la Garrotxa
Parlem?