Espai Gastrònomic de cal Carreter Turisme Rural

Espai gastronòmic per venir sòl, en companyia, en família, dins, fora, nosaltres proposem i vosaltres decidiu. a cal Carreter Turisme Rural Garrotxa disposem de diferents possibilitats on poder gaudir d’un bon àpat. En la nostra sala de menjar o si fa bon temps a la terrassa. Sigui com sigui, cuidem el detall i el parament, que, a tó amb la nostra cuina, volem que sigui una experiència especial en cadascun dels serveis que cal Carreter Turisme Rural Garrotxa us ofereix.

Espai Gastrònomic

La cuina vol ser el nostre pal de paller, a cal Carreter Turisme Rural Garrotxa treballem dia a dia per sorprendre amb la nostra cuina a cada servei. La nostra màxima és treballar amb productes de temporada, productes de la terra, productes frescos. Aquesta cursa gastronòmica que cuidem al màxim es un dels valors que en més satisfacció hi treballem.

Des d’un inici, cal Carreter Turisme Rural Garrotxa, hem volgut destacar per una cuina lleugera, elaborada i amb molt de carinyo, tot plegat avui som coneguts per els nostres fogons.

Espai Gastronòmic amb Cuina vegetariana i cuina vegana

Una de les opcions que a l’ hora de fer la reserva sol.licite, dels nostres hostes son les possibles intoleràncies, així com la possibilitat de les opcions vegetariana i vegana de la proposta de menú que podem, oferir.

Esmorzem?

Els nostres sopars