Festival veus 2019

Festival veus 2019 tindrà lloc del proper 5 al 8 de desembre a Olot dirigit al públic en general i també als membres integrants de grups vocals i corals amateurs, semi-professionals i professionals, que descobriran a Olot una experiència única que els permetrà participar en diferents activitats, formar-se amb professors de renom, compartir experiències amb altres cors i grups vocals d’arreu de la geografia catalana i gaudir d’una programació rica, variada i de qualitat.

La tradició associativa està molt arrelada als grups vocals a casa nostra i al cant coral. Aquests grups vocals i aquestes corals, a més de constituir un important motor del patrimoni musical català, desenvolupen al voltant de la música diferents activitats convertint-se en una important eina de socialització i integració pels seus components.

La Garrotxa representa la màxima exemplificació d’aquest fenomen amb una gran quantitat de grups vocals i corals. És per això que el festival VEUS neix amb la clara voluntat de liderar i ser l’eix d’aquest moviment sòcio-cultural. Per aconseguir-ho, el festival es presenta amb una doble finalitat: per un costat, oferir al públic concerts de qualitat on la veu, en forma de grup, obtingui un destacat protagonisme i, per un altre costat, la d’acostar aquest tipus de música a la societat mitjançant diferents concerts i la participació del públic en tallers, jam sessions, masterclass i moltes altres activitats.

VEUS no és un altre festival. VEUS és el punt de trobada de tot un moviment social i cultural al voltant dels grups vocals.

Festival veus 2019

Festival veus 2019

 

Festival veus 2019