Garrotxa Volcanic Walking 2021

Del 28 al 30 de maig no pots perdre’t a la Garrotxa la Volcanic Walking 2021 Turisme Rural. La Garrotxa és terra de volcans i colades de lava, pobles de postal, boscos encisadors, paisatges rurals i una gastronomia exquisida. Passejades tranquil.les pel Parc Natural de la Zona Volcànica es combinen amb rutes més exigents pels terrenys agrestes de l’Alta Garrotxa.

A Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa recomanem la nostra comarca, el nostre entorn natural i en la mesura de les nostres possibilitats ens afagim als esdeveniments que d’altres entitats i organitzacions proposen.

La 3a edició del festival ofereix 18 activitats de senderisme.

L’arquitectura més avantguardista es combina amb itineraris nocturns, ascensions a cims emblemàtics, rutes per coves i gorgs, i activitats més pausades i relaxants. Totes les visites inclouen degustacions de producte local.

Si et vols quedar tot el cap de setmana a Cal carreter t’ho oferim habitacions dobles amb bany i amb possibilitat de triar entre habitacions estàndards o superiors i fins hi tot una de familiar per quatre ocupants i totes en regim de mitja pensió per oblidar-vos de l’àpat al vespre.

També pots trobar altres opcions d’allotjament a turismegarrotxa.com

Per ordre cronològic, els esdeveniments programats són el Festival Camina el Berguedà (14-16 de maig), Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà (21-23 de maig), el Garrotxa Volcanic Walking (28-30 de maig), el Cerdanya Happy Walking (10-13 de juny), el Festival Camina Pirineus Alt Urgell (23-27 de juny), el Val d’Aran Walking Festival (28 juny-4 de juliol), el Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus (15-18 de juliol), el Summit Val d’Aran Festival (23-29 d’agost), el Senderi-Festival de Senderisme de Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu (3-5 de setembre), el Festival de Senderisme del Solsonès (18-19 de setembre), l’Alt Empordà Sea Walking (24-26 de setembre), el Ripollès Discovery Walking (1-3 d’octubre) i el Vall de Boí Trek Festival (9-12 d’octubre)