Girona Temps de Flors

De l’11 al 19 maig se celebrarà la 64a edició de “Girona Temps de Flors”. Al Centre Bonastruc ça Porta es podrà visitar una instal·lació artística de 10 a 22 h:

A l’Aire: L’obra és concebuda per crear un espai de serenor i tranquil·litat per trobar-te amb tu mateix. Us convidem a gaudir d’uns moments de desconnexió i entrar en un espai agradable, creat amb elements naturals i jugant amb l’efecte de tenir-los penjats a diferents nivells.
El resultat és fruit del treball realitzat en diferents tallers pels nois i noies de l’Hospital de Dia d’Adolescents, on s’afavoreix la creativitat, el treball en grup i, al mateix temps, la participació comunitària.

Des del 2011, l’Associació Floral de Girona i l’Associació Cultural Amics dels Jardins Històrics i Paratges Naturals d’Interès Singular es van unir a l’organització

El voluntariat i la implicació dels habitants de Girona, així com l’importantíssim balanç de visitants i la projecció internacional del festival, són alguns dels trets més significatius de l’exposició de flors dels darrers anys.

Des de Casa Rural Cal Carreter de Mieres ius recomanem aquesta activitat, no us ho perdeu.