La ceràmica creativa decora Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa

La ceràmica creativa decora Cal Carreter. En la remodelació de Casa Rural cal Carreter de Mieres hem tingut el gran encert i sort de comptar amb la ceramista osonenca Marta Postico, un referent de la seva acurada obra en creacions amb una petjada molt personal.

Les làmpades d’interior de la Marta per les habitacions que des dels inicis, ja fa vint anys, eren presents a cal Carreter han estat complementades amb d’altres creacions. Per altra banda i amb molt d’encert, s’ha triat per la il.luminació de la Carreteria, les creacions anomenades “de paperina” amb una combinació de color de terrissos, llargades i disposicions que ofereixen una llum envol vent, càlida i confortable als nostres hostes a l’ hora de sopar.

Ha estat una gran sort poder comptar amb l’ assessorament, ajuda i implicació d’ aquesta professional a l’hora de la tria i disseny de la decoració dels interiors i de la capacitat de transmetre el seu bagatge professional en posar en pràctica l’adaptació del fang als nostres espais.

Moltres gràcies per la teva implicació.

La ceràmica creativa decora Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa