La Cua del Drac us espera aquest estiu a Olot!

De juny a setembre, la ciutat d’Olot s’omple d’un munt de propostes per viure un estiu dinàmic, fresquet, en família, amb amics,… Però sobretot, amb ganes de passar-ho molt bé!

En aquest recull d’activitats per gaudir de l’estiu a Olot hi trobareu propostes culturals, de descoberta de l’entorn, comercials, gastronòmiques i festives. La majoria de les activitats estan programades a l’aire lliure i estan dirigides tant als ciutadans d’Olot com als visitants.

Hi trobareu més de 200 activitats entre els mesos de juny i setembre. Olot us convida a viure l’estiu a través de les festes de barri, a escoltar música en espais únics, a que descobrir els Museus d’Olot i a gaudir de les trobades sardanistes cada setmana. Us convida a degustar un bon arròs al costat del riu Fluvià, a cuidar-vos amb les curses i caminades, i a participar en els assaigs dels castellers de la ciutat i en moltes més activitats!

Propostes festives, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn, la majoria a l’aire lliure i pensades tant per al públic local com per als visitants. Hi trobareu activitats programades cada dia.

Gaudiu de La Cua del Drac d’Olot, del centre i dels voltants. Escolteu música en espais exclusius, viviu les festes de barri, descobriu els Museus d’Olot i gaudiu de les cançons de sempre, d’un bon arròs al costat del riu, de les curses d’orientació per conèixer altres espais de la ciutat, dels assaigs castellers i de moltes activitats més!