L’Hort de Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa

L’Hort de Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa. Aquests llargs dies de confinament, a Cal Carreter no hem aturat la nostra activitat, a porta tancada, però…. actius.
Un dels avenços que he fet ha estat l’inici del projecte que teníem previst realitzar més endavant i que ha estat una oportunitat poder tenir unes responsabilitats més espaiades i aconseguir fer el nostre hort.

En un raconet de la finca tenim un espai on pidem recuperar una peçá d’hort que en el seu dia en Jordi i L’Imma ja van fer un hort que avui està en desús. Aixi que mans a l’obra i comencem a treballar de valent.

Un cop net de males herbes, i regirant i removent la terra l’hem adobat i ja tenim el planter en marxa, no ha estat feina fàcil, ja que el terreny era dur i tampoc nosaltres estem acostumats a les feines del camp.
Aquest any i en format de proves hem plantat, tomàquets, alls, enciams, cebes, porros, ceba tendre, api, julivert, pebrot vermell i pebrot de Girona.

L’Hort de Cal Carreter

Amb la quantitat que tenim previst arreplegar i amb les properes replantacions tindre per una part de la cuina i els fogons de la Núria per aquesta pre temporada.
Esperem passar de fase i poder atendre-us a la Garrotxa.