Marca Garrotxa

Marca Garrotxa, posar en valor els seus productes

Marca Garrotxa sota la campanya ‘Fet al parc’ els productors del Parc Natural de la Garrotxa s’uneixen i han començat a treballar conjuntament per tal que els consumidors entenguin el valor dels productes elaborats a les explotacions de dins el Parc Natural. L’objectiu de la iniciativa també passa per tenir cura del territori i la conservació de la zona amb unes bones pràctiques ramaderes i una activitat respectuosa..

El projecte va sorgir de les inquietuds dels productors perquè els seus productes siguin reconeguts i valorats, adquirir un producte fet al parc és un valor afegit a mantenir-lo i conservar-lo.

A banda de productes carnis també s’hi poden trobar ous, mel, horta, fesols i embotits de productors que volen transmetre un missatge de la importància de l’activitat agrària del parc. Per aconseguir-ho s’està treballant en una possible acreditació gràfica per tal de reconèixer els productes que han estat elaborats sota unes bones pràctiques que promouen la conservació del Parc Natural.

És un marc de compromisos mutus entre les explotacions agropecuàries del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un grup d’explotacions perquè és un projecte obert i compromisos del parc. Les explotacions adherides al ‘Fet al parc’ comparteixen una manera de fer i estan compromeses amb la conservació d’aquest entorn