Mercat d’artesania a Santa Pau

Mercat d’artesania a Santa Pau, aquest proper divendres, 1 de novembre la capital dels volcans celebrarà aquest event per apropar els productors 100% artesans, els seus oficis i els seus productes als visitants.

Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural a Mieres, a tant sols 10 quilòmetres de la vila medieval de Santa Pau és un bon punt de partida per la visita d’aquesta original fira i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que en aquesta època de l’any està en el seu màxim atractiu de colors i olors de tardor.

Cal Carreter et recomana el Mercat d’artesania i artesans per passejar pel mercat d’artesania, emprovar-t’hi joies i roba, i comprar-hi algun article de decoració i us proposem gaudir del nostre allotjament de forma gratuita amb l’oferta que la nostra casa rural te activa per aquests dia.

Al nou Cal Carreter hi trobareu un allotjament amb encant, amb unes instal.lacions reformades i sobre tot amb una cuina de proximitat on els fogons de la Núria us complaurà amb els esmorzars i els sopars que oferim a la Carreteria en un ambient càlid i confortable. Situat a la població de Mieres envoltats de natura i ben comunicats amb Santa Pau.