Millores al jardí casa rural Garrotxa

Estem aprofitant aquest paréntesis del confinament per donar més valor als espais, instal·lacions i serveis i poder estar a punt per retrovar-vos de nou.

Aquets dies hem treballat amb canvis dels exteriors i concretament en el jardí, aquest espai que tant ens identifica i que es tant agrait en epoca de primavera fins a tardor i que estem fent diferents actuacions.

Hem destapat i recuperat un bonic empedrat original dels inicis de Cal Carreter com a Turisme Rural i que e pas del temps va amagar sota a gespa natural i salvatge del nostre jardí. Aquest empedrat en senyala l’ entrada del jardí fins a la piscina.

També hem fet una jardinera amb fusta natural en la terrera que separa l’Era del jardí i amb aquesta actuació donarà més fondària visual i hem replantat amb aquest nou ajardinament amb plantes i arbustos autóctons i que donaran molta vistositat, com el romaní, la salvia, el grèvol, entre d’ altres.

Amb aquests canvis i amb les altres temperatures d’ aquest mes de maig la primavera ha esclatat i ens regala dia a dia veure com les feines que anem fent la natura ens ho agraeix i va arrelant un nou format des nostres exteriors.