La mitja pensió en turisme rural

Mitja pensió en turisme rural de casa rural Cal Carreter un repte en la nova etapa que varem adoptar com a llegat de la trajectòria de la marca de Cal Carreter iniciat ja fa més de 25 anys per en Jordi i l’ Imma i que vam voler restituir. No ha estat en aquests inicis un tema menor, ja que totes les reformes i la posada en marxa de les instal·lacions dels espais interiors i exteriors es una qüestió de pressupost i de l’estil i l’emprempta que hem volgut donar, però la cuina i els fogons es un altre nivell.

Voler apostar com a referent un allotjament rural amb una bona cuina, acurada, de proximitat amb productes naturals i amb un servei de qualitat ens ha donat un retorn per part dels nostres hostes que ens ha sorprès a nosaltres mateixos.

Son pocs establiments turístics de turisme rural que ofereixen el servei de mitja pensió, la tendència ha esdevingut donar esmorzar o bé facilitar un espai comú equipat amb cuina a fi de de que els clients puguin elaborar i fer-se ells mateixos el menjar. Aquest manca d’ establiments amb un servei de mitja pensió en turisme rural fa que l’oferta sigui molt escasa i que cada cop s’ha anat perdent el referent de cercar cases rurals amb aquest servei, però per altra banda els amants de la bona cuina i que cerquen un entorn natural i rural per gaudir d’uns dies de desconnexió han trobat a Cal Carreter un format d’ allotjament i mitja pensió que ha satisfet les seves expectatives.

La cuina casolana i cada cop més, les variants per el gran nombres d’intoleràncies que ens hi trobem, fan que es adaptem a qualsevol repte que el client ens reclama, i que la imaginació de la Núria amb els seus fogons fa que una dieta vegetàriana, vegana o amb certs requisits no sigui en cap cas una proposta de segona categoria per manca de propostre que oferim per satisfer el nostre client.

Volem oferir-vos un servei on l’allotjament i la gastronomia siguin un complement amb el nostre entorn a la Garrotxa.