Nou espai de la piscina al nostre Turisme Rural

Nou espai de la piscina al nostre Turisme Rural, estem d’obres amb el nou i renovat jardí i platja que envolta la piscina de Casa Rural cal Carreter de Mieres.

Una nova aposta en la remodelació i actualització dels diferents espais i serveis del nostre Turisme Rural. Hem triat un format més segur i més operatiu que sigui còmode i antilliscant en tot el perímetre de la piscina amb un color terra que sigui acord amb l’entorn.

També hem triat un pedrís de la corona del perímetre de color marfil que anirà enfosquint i que segur farà més segura les estones de bany.

Aquesta setmana, un cop estigui tot ben eixut, iniciarem les feines de jardineria per deixar pas a posar a punt els mecanismes, motors i maquinària que farà que puguem oferir-vos a partir de Sant Joan el servei de l’ius de la piscina de la propietat. Esperem que tots aquestes canvis, reformes i renovacions siguin del vostre grat i que les millores dels espais sigui ben aviat el vostre espai preferit en les vostres escapades a la Garrotxa.