Nou tram de la via verda Garrotxa

Nou tram de la via verda Garrotxa i a Cal Carreter Turisme Rural ens encanta el món de les dues rodes i celebrem que la propera setmana començaran les obres del nou tram de Via Verda entre la Vall de Bianya i Sant Joan de les Abadesses.

La Vall de Bianya ha anunciat que les obres del nou tram de Via Verda entre la Vall de Bianya i Sant Joan de les Abadesses començarien la setmana vinent. La via farà uns 17 km i les obres s’iniciarien a l’Hostalnou de Bianya on connectaria amb l’actual via que uneix Olot amb el municipi. En acabar les obres la via enllaçarà amb la Ruta del Ferro i el Carbó a la comarca del Ripollès i compta amb un pressupost d’1,3 milions d’euros.

Un nou traçat i una infraestructura que donarà un motiu més per pujar sobre dues rodes i visitar la comarca del volcans i que permetrà la millor connexió dels actual traçats ja disponibles de la xarxa de les vies verdes i Pirinexus que disposem a la nostrra comarca.

Recordar que en el nostre equipament com a casa rural disposem de l’espai ciclista pensat per allotjar clients que ens visiten en bicicleta.