Nous espais exteriors

Nous espais exteriors al nou Cal Carreter, una important millora de condicionament que hem portat a terme en aquests darrers dies ha estat l’entrada de la Carreteria, un espai on donem la benvinguda als nostres hostes i que estava molt desatesa.

Hem enjardinat tot l’accés, modificat i fet de nou l’accès a la zona d’hamaques, retolat els serveis i condicionat el pas per l’entrada de les noves instal·lacions. En questions més tècniques també hem millorat la connectivitats del nostre wifi amb diferents antenes de recepció i expansió de senyal dotant d’ aquesta forma la connectivitat a tota la casa a partir de xarxes accesibles depenent els espais que gaudeixin els hostes.

L’ajardinalent amb fusta, travesses de tren i una moderna i sotil il·luminació i retolació sobre fusta hi ha està possible altra cop amb la col·laboració de la Marta Postico que ens ha gravat la senyalització i la pauta de la nova imatge.

També aquests darrers dies hem acabat el nou disseny de la recepció amb un mural ceràmic del nostre logotip.

Pero no ens aturem aquí, tenim tot un pla de millores que mica a mica us anirem informant, inversions de millores que de forma periòdique anirem assolin i que a tall d’ exemple us podem avançár que tindrem una nova font de calor aquesta tardor amb una estufa de pelet a la Carreteria i diferents tendals a les entrades a fi de guarir-nos als diferents accesos en dies de pluja.

Esperem que us agradi com està agradant, i molt als nostres hostes.