Nous vols setmanals a Moscou

Nous vols setmanals a Moscou. L’Aeroport de Girona-Costa Brava,a tant sols 30 quilòmetres de casa rural cal carreter Turisme rural Girona, ha ampliat les connexions de la Costa Brava amb la Federació Russa amb nous vols setmanals als aeroports de Moscou- Vnukovo, operat per la companyia Pobeda Airlines; Moscou-Sheremetyevo, amb Nordwind Airlines, i Moscou-Domodedovo, amb Ural Airlines.

La Companyia Pobeda Airlines té previstos vuit moviments setmanals a Moscou-Vnukovo, els dilluns, dimecres, divendres i diumenges, fins al 25 d’octubre, i compta amb una oferta de 41.958 seients en 222 operacions. La companyia amplia així els sis vols setmanals amb els quals comptava durant la passada temporada d’hivern i l’inici de la temporada d’estiu (a l’abril i maig).

La connexió amb Moscou-Sheremetyevo, operada per Nordwind Airlines, tindrà quatre operacions setmanals, els dijous i diumenges, i s’allargarà fins al 24 d’octubre, amb 18.480 seients oferts en 84 vols programats.

Ural Airlines connectarà amb Moscou-Domodedovo, amb quatre moviments setmanals, els dimecres i dissabtes, fins al 28 de setembre, amb una oferta de 14.960 seients en 68 moviments programats.

Pobeda Airlines es manté aquesta temporada d’estiu com una de les cinc principals aerolínies de l’Aeroport de Girona-Costa Brava per nombre de seients oferts i operacions programades. Ural Airlines i Nordwind Airlines són noves companyies a l’Aeroport de Girona-Costa Brava, on comencen a operar amb vols xàrter aquesta temporada d’estiu.

L’Aeroport de Girona-Costa Brava té prevista per a aquesta temporada d’estiu una operativa que supera la xifra d’1,9 milions de places ofertes, amb més de 10.000 operacions comercials programades per les aerolínies.

Aquestes son bones notícies i possibles nous clients potencials per a les comarques de l’interior com la Garrotxa que podran accedir a nous mercats que majoritàriament trien la costa com a destí turístic.