Nova maquinària a casa rural Cal Carreter

Nova maquinària a casa rural Cal Carreter a Mieres, finalment ja tenim nous mitjans per tenir ben endreçat i ben cuidat els exteriors de CAL CARRETER.

Des del nostre inici en la gestió de la casa de Turisme Rural hem volgut tenir molta cura en el manteniment i la cura dels nostres amplis espais exteriors. Inicialment varen enjardinar molts metres quadrats, tant en l’espai piscina deixant més amplades per les noves gandules i para-sols com en l’arranjament dels jardins de la casa.

El més evident ha estat l’entrada principal on la Carreteria, el nostre espai de sopars i esmorzars té un aspecte molt acollidor i amb una personalitat que els clients recorden amb molt d’afecte.

Així que la feina de disseny i posada en marxa dels espais ja ha estat fet i ja ha arribat el nostre tractoret, una eina que ens estalviarà molt de temps i esforç a l’hora de tenir els exteriors polits perquè pugueu gaudir tot l’any.

Si be a primera vista els metres quadrats no superen els 2000, hem d’afegir dos camps de 3000 metres quadrats més, son l’ objectiu i la feina que espera a aquesta nova incorporació de la casa VIKING i que ens han recomanat per la seva durabilitat solidesa i baix manteniment.