Parlem de Cuina volcànica a cal Carreter

Parlem de Cuina volcànica a cal Carreter per que els fogons de la Núria i la gastronomia és un pilar en el nostre model d’ entendre el Turisme rural, apropar als nostres hostes una cuina propera. La cuina volcànica, cuina de la terra dels volcans, aquesta terra fèrtil i plena de vida on arrelen el blat de moro, els fesols, el fajol, la patata, el nap, la ceba, la tòfona, l’escarlot i la castanya que acompanyen el porc, el cargol i el senglar.

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica.
Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

Una cuina de comarca basada en un receptari tradicional, creatiu i atrevit, que fa créixer les inquietuds i les curiositats culinàries pròpies de la zona.
Davant la riquesa i varietat de productes tan nostres, el grup Cuina Volcànica en defensa la seva plena integritat als nostres fogons i en difon les seves curiositats culinàries ben pròpies.

A Casa Rural cal carreter Turisme Rural a ls Garrotxa hi trobaràs productes d’aquí una cuina propera i contundent, nascuda i cuinada aquí, per llepar-se els dits.