HABITACIONS DOBLES a Cal Carreter, turisme rural ONLY ADULTS a Mieres a les portes del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

A Cal Carreter Turisme Rural ONLY ADULTS fem el règim de mitja pensió i cuidem que allò que diariament cuina la Núria sigui saludable i de proximitat. És per això que pisem molta atenció a l’ hora de fer la reserva i les peticions de qualsevol intolerància o al·lèrgia a fi de poder preveure la proposta per la vostra estada. Aquest interès és fruit de tractar i no desatendre els nostres hostes amb patrons específics d’ alimentació o simplement amb opcions determinades.

Totes les nostres habitacions disposen de bany privat, connexió a fibra de banda ampla així com assecadors de cabell al bany, i totalment equipades amb la roba de llit i de bany.

La nostra situació en plena natura i el nostre espai exterior convidem a gaudir dels espais de jardí i piscina (segons èpoques de l’any) així com de la gran quantitat de propostes per realitzar rutes a peu o en bicicleta.