Preparem el jardí a Cal Carreter Casa Rural Garrotxa

Arriba la primavera a Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural i estem preparant el jardí i treballant amb les diferents tasques de jardineria: airejar la gespa, començar les tasques de sembra i realitzar els primers abonats són algunes d’elles. Voleu saber quines actuacions cal fer en aquesta epoca de l’any?

Preparem el jardí, la Gespa
La gespa del nostre jardí. Amb l’augment de les temperatures augmenta el nombre d’herbes adventícies (o males herbes) que haurem de treure. A més, haurem d’airejar la gespa i començar l’abonat. També podem aprofitar per ressembrar les zones deteriorades i escarificar la gespa.

Preparem el jardí, el Reg
Haurem de començar a preocupar-nos més pels regs, sobretot d’aquelles plantes que comencen a brollar i podrem incorporar adob líquid a l’aigua de reg. Si volem evitar els fongs que produeix la humitat nocturna, serà millor que reguem al matí. Com en ocasions anteriors, recordar que l’aigua no ha de ser massa freda per regar les plantes d’interior.

Preparem el jardí, la Poda
A l’hivern va arribant a la seva fi pel que haurem de realitzar diferents podes al jardí. Abans de final de mes haurem d’haver completat la poda de fruiters, rosers, arbres, arbusts … Haurem de podar arran les gramínies de manera manual.