Preparem el jardí

//Preparem el jardí

Preparem el jardí

Preparem el jardí

Preparem el jardí a casa rural cal Carreter. Intentem donar color i explendor als nostres espais exteriors i amb especial atenció a les plantes que foragiten els molestos mosquits que a l’estiu ens fan tant la punyeta. Espantar-los de totes les maneres possibles perquè quan es fiquen a l’habitació i els dóna per no deixar-te dormir…et pots passar la nit en blanc per culpa del seu xiulet i les seves temudes picades.

Estem afagint al nostre jardí plantes que et defensaran dels seus atacs.

Lavanda

Qui no coneix la lavanda, el seu color i la seva forma característica? Doncs els mosquits també la coneixen i no els agrada en absolut l’olor que desprèn. Tenint en compte la bellesa que té aquesta planta i l’aroma que desprèn, és una opció estupenda per posar al voltant de la teva llar i així espantar els mosquits!

Alfàbrega

L’alfàbrega és una planta que desprèn aroma sense que les seves fulles hagin de xafar-se. Les millors alfàbregues per als mosquits són la de llimona i l’alfàbrega de canyella. Si estàs a l’exterior agafar les fulles de l’alfàbrega i fregar-les en la teva pell per crear un repel·lent natural, en canvi si et trobes a l’interior de la teva llar amb les finestres o portes obertes, t’aconsello que posis una (quantes més millor) alfàbrega per on pensis que poden entrar els mosquits.
A més l’alfàbrega desprèn una aroma que ajuda a alleujar la fatiga mental pel que si vols estudiar amb la finestra oberta…no dubtis a posar alfàbrega també en el teu estudi!

Citronel.la

La citronel·la és un repel·lent natural potent perquè desprèn una olor amb un toc allimonat que als mosquits no els agrada en absolut, però tampoc els agrada a les mosques pel que també t’anirà estupendament per espantar-les. Desprèn una olor tan forta que als mosquits els costa trobar la nostra olor per atacar-nos pel que quedem “camuflats”.

Calèndules

Una altra planta súper efectiva per espantar els mosquits és la calèndula, que és capaç d’evitar diverses plagues del jardí.

Gerani llimoner

Les seves fulles, petites i amb forma d’estel, desprenen una aroma agradable a llimona que, en canvi, espanta les mosques i als mosquits. Aquesta planta d’exterior no requereix massa regs i, a més, aguanta bastant bé els efectes del sol. El que sí que és necessari és protegir-ho de les gelades.

2019-06-06T20:32:48+02:00