Preparem la primavera a Cal carreter

Preparem la primavera a Cal carreter rural Garrotxa, i enfrontem la nostra segona primavera al davant del nou Turisme Rural a Mieres. Estem treballant per millorar els nostres serveis i poder oferir als nostres hostes millors serveis i un ambient millorat. Així que hem començat a les millores de disseny, prestacions i equipament del jardí, amb nou enllumenat, re disseny dels espais, nou planter de flors i plantes de tancament.

També estem treballant en l’espai de la piscina, on ja l’anys passat vàrem fer una forta inversió amb la remodelació de tota la platja de la piscina amb un nou paviment que envolta la piscina, una nova dutxa amb aigua calenta exterior, doncs aquest any volem donar importància en l’estat de la gespa. Despres de la poda de tardor i hivern i amb un estat molt malmès de la manca de manteniment des de exteriors en anys passats, recuperem certes espècies desateses i replantejant de certs espais descuidats. També canviarem amb una il·luminació d’ambient tot l’espai de bany per fer un espai nocturn on acompanyi les vistes del jardí i la nostra Era les vistes nocturnes al campanar il·luminat a la nit.

Un darrer projecte que tenim sobre la taula és la cobertura amb s’ombreig de la part enjardinada de la Carreteria, on ens permetrà poder-vos oferir els sopars a la fresca aquesta temporada de primavera i estiu.

Com veureu no ens aturem en millorar els nostres espais amb l’unica voluntat de poder millorar les vostres percepcions i experiències al nostre turisme rural a la Garrotxa.