Casa Rural Turisme Rural Garrotxa

Descoberta del Segway a la Garrotxa

Segway a la Garrotxa

Tours Segway entre volcans a Santa Pau Garrotxa. Des de Casa Rural Cal Carreter Turisme Rural et proposem viure l’experiència de descobrir sobre dues rodes els entorns de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Ideal pels amants de la natura i per als qui busquen noves sensacions, com ara contemplar el paisatge.

Tours Segway entre volcans a Santa Pau Garrotxa

La vila medieval de Santa Pau està situada al sud-est de la plana d’Olot, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre les serralades de St. Julià del Mont i Sta. Maria de Finestres.

Aquest Tours en segway entre volcans podrem visitar més de 5 volcans del municipi de Santa Pau i aixó que en tenim més de 15 ! Durant el recorregut us donarem les explicacións de cada volca, l’any de la seva erupció, el color de la lava, la forma del seu caràcter, …. visitaren cases de pagès que conserven encara amb les seves vaques, o visitarem una granja de limusines, els nostres emblemàtics camps de fesols. Amb NATURATOURS aquests Tours en segway us mostrarà una Garrotxa poc coneguda.

Vistes als Volcans Puig de Mar, Puig Subià Sabta Margarida, Volcà de Rocanegra, Volca Croscat… i farem una aturada durant el Tours en segway per gaudir del paissatge i temps en les rutes urbanes a la visita del conjunt medieval de Santa Pau on també podrem gaudir d’una degustació de productes de la zona a mig Tours en segway. Aquests itinerari amb Tours en segway és ideal per tots els nivells i qui no vulgui anar segway pot venir amb bici eléctrica que NATURATOURS us facilitarà.

Casa Rural Turisme Rural Garrotxa

Coneix les ofertes de Casa Rural cal Carreter Turisme Rural Garrotxa

Parlem?

Estem per servir-vos.

Contacta'ns i donarem forma a les vostres peticions a la Garrotxa
Parlem?