Propostes de cuina vegetariana

Propostes de cuina vegetariana turisme rural una cuina que en molts indrets hi ha hagut des del principi dels temps. Si bé, situats a la Garrotxa amb una gran proposta i oferta gastronòmica on la carn, peix i vegetals han conviscut i són molt reconeguts no som una comarca on la gastronomia i l’oferta que pots trobar sigui pensada en una opció vegetariana.

Des d’un inici la Núria, coneixedora de l’opció vegetariana va impulsar propostes diferents, elaborades, divertides, originals i sobretot amb la millor matèria prima de proximitat per oferir als nostres hostes que així ens ho demana. La gastronomia mediterrània és una font important de plats i dolços vegetarians, tant els més genèrics; com amanides, sopes fredes o calentes, bunyols de verdures, truites, coques, gelats, cremes i pastissos.

La nostra aposta gastronòmica ha estat des d’un inici el nostre pal de paller a fi d’oferir la millor combinació del nostre allotjament, el nostre entorn i la nostra taula, la variant de l’opció vegetariana. Coneixeu el nostre espai gastronòmic on pidreu veure diferents imatges dels plats que servim en els nostres sopars.

Així que us convidem en la vostra tria el nostre establiment rural, una casa on són molt benvinguts.