Ruta de Tapes a Olot

Ruta de les Tapes a Olot, una nova edició que casa rural Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa us recomana. Del 31 de maig al 30 de juny arriba a la 9a edició on un total de 17 establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran una tapa més un quinto Moritz 7 per 2,80€. Aquest any, canviem la cervesa Moritz tradicional, per la nova Moritz 7 que ha creat la fàbrica cervesera de Barcelona.

Cada establiment participant estarà present amb la imatge de la seva tapa, serveis i un mapa on hi són tots ubicats, per donar al tapejador la màxima informació alhora de crear-se la seva pròpia ruta.

El passaport, continua amb 8 caselles per segellar, 5 caselles perquè hi posin el segell els establiments del centre, i 3 per als establiments de l’entorn, es troben diferenciades en colors, i es fa així, per tal de mantenir l’equitat entre els establiments participants a la ruta, per tal de tenir les mateixes oportunitats alhora de poder ser votats pels tapejadors. La diferenciació de colors, es manté a tots els espais del fulletó, mapa i fitxa de l’establiment. Els fulletons es podran trobar en els establiments participants i en l’Oficina de Turisme d’Olot.

La Ruta es podrà seguir durant tot el mes a través de les xarxes socials

www.facebook.com/rutatapesolot

Instagram @garrotxahostalatge

Twitter @ahlg

I els aquells que vulguin penjar fotos de la ruta, ho poden fer utilitzar el hashtag

#rutatapesolot

EL TAPÒDROM

Com ja és tradició, la ruta s’inaugurarà amb El Tapòdrom el divendres 31 de maig de 19.00h a 21.30h, amb la novetat, que aquest any és portarà a terme al Firal Petit d’Olot, en cas de pluja es traslladarà l’acte a la Sala Torín, espai on es podran provar totes les tapes de la Ruta fins a esgotar existències. La idea és la primera tapa al

Tapòdrom per després continuar la ruta pels bars i restaurants d’Olot. En total es prepararan unes 1000 tapes.

L’acte estarà amenitzat pel mag Nani, que es mourà entre els assistents per sorprendre’ls amb la seva màgia, també amb els més menuts. Per altra part, a l’Espai Kid, es portarà a terme Dibuixa el Tapòdrom, mirades menudes, on els nens i nenes podran fer un dibuix de com veuen ells el Tapòdrom i la Ruta. Dels dibuixos presentats se n’escollirà un, i serà premiat.

Passaport_Ruta-de-les-Tapes_201920190521.pdf