Sopars a la fresca a Cal Carreter

Sopars a la fresca Turisme rural Garrotxa, a Mieres i finalment estrenem les dues pèrgoles que ja des de l’any passat vàrem instal·lar a les portes de la carreteria amb la finalitat de poder donar i oferir-vos els sopars a l’exterior.

Aquest darrer cap de setmana hem fet amb la casa plena la primera nit amb aquest servei i si bé que anirem implementant matisos en el servei i amb l’equipament, ha estat molt ben valorat pels nostres hostes.

Si bé a l’hora de sopar que tenim establerta a les 21,00 hores és molt clar, i la lluminositat de l’estiu fa que no calgui cap mena de llum assistida al llarg de l’àpat aquesta hora es va fent més curta i enfosqueix de tal forma que el sensor de lluminositat engega les llums ambient.

Ara estem a la recerca de poder adquirir un nou punt de llum, de forma autònoma i recarregable a fi de dotar a cada taula d’una llum més personalitzada i propera donant a tot l’espai un ambient amb molt de caliu, més privat i íntim que han valorat molt positivament entre els nostres clients la temporada de sopars a la fresca de Cal Carreter, turisme rural amb encant i mitja pensió a Mieres.

Així a partir d’aquest mes i sempre que el temps i la climatologia ens ho permet durem a terme els sopars en un ambient obert on les limitacions de la COVID i les pors puguin quedar ajornades per gaudir d’uns moments tranquils, i amb total seguretat.

Us convidem a viure l’ experiència del nostre espai pensat per vosaltres, una cuina de proximitat, un ambient segur, tranquil i amb molt poques places i la companyia que vosaltres decidiu. Que més podeu demanar?

 

Sopars a la fresca Turisme rural Garrotxa