Traveller‘s Choice 2021 de Tripadvisor

Traveller‘s Choice 2021 de Tripadvisor ha seleccionat al nostre Turisme Rural entre els 10% dels millors establiments del món. Ja són dos anys d’ençà que vàrem iniciar aquest projecte, dos llargs anys plens de reptes, personals i col·lectius, amb una pandèmia pel mig però amb el coratge i les ganes de seguir estant al vostre servei.
Estem molt satisfets d’explicar-vos que hem rebut altre cop aquest premi Traveller ‘s Choice 2021 de @tripadvisor i que seguim al peu del canó a fi de poder, amb els mitjans que tenim i les limitacions i noves normatives, donar el millor de nosaltres en la vostra estada a la Garrotxa.
Traveller‘s Choice 2021 de Tripadvisor
Us volem agrair la vostra confiança, el vostre escalf i els vostres ànims en aquest viatge, ja són molts clients repetidors, que ens han fet confiança i que els hi agraïm d’una forma molt especial.
Els nostres allotjaments, la nostra cuina i el nostre servei estan al vostre servei per la vostra escapada a les terres dels volcans, on trobareu natura, paisatges, gastronomia, cultura, i podreu descansar o practicar des de la mateixa finca de la nostra casa rural un gran nombre de propostes de senderisme, ciclisme o activitats a l’aire lliure.