El Turisme Rural la millor opció per a després del Covid

Vacances post Covid. El Turisme Rural la millor opció per a després del Covid que ha marcat un abans i un després en les nostres vides. Aquest estiu el turisme nacional serà, si no l’única opció, si la triada per la gran majoria de persones, i el Turisme Rural serà el lloc ideal per gaudir d’unes vacances a l’aire lliure en un entorn segur.

Vacances post Covid. Raons per anar de Turisme Rural després de l’Covid-19

1- Els Turisme Rural ja s’estan preparant perquè, quan la tornada a la normalitat s’instauri tenir tot previst perquè puguem gaudir d’unes vacances segures en els seus establiments.

2- Els Turisme Rural estan ubicats en espais naturals únics i envoltats de natura. A més, són els allotjaments turístics que compten amb més espais i zones verdes àmplies.

3. Per normativa, les capacitats màximes de clients en el Turisme Rural son molt limitades i aquest requisit impedeix la massificació de clients en els seus espais.

A Cal Carreter estem treballant per poder oferir una opció segura i lliure de Covid per aquesta temporada, per quan tot just l’ administració permeti obrir de nou les portes per poder atendre la demanda després del confinament.