Viu la Fira de Primavera d’ Olot reconanat per cal Carreter

Viu la Fira de Primavera d’ Olot reconanat per cal Carreter una Fira que vol donar la benvinguda a la primavera a la Garrotxa

Torna una de les fires amb més història de la capital de la Garrotxa, un dia on els carrers d’Olot s’omplen de vida oferint tot tipus de productes com automòbils, artesania, roba, exposicions, discos, exposicions i moltes més experiències als ciutadans, de ben segur que amb les mans buides no torneu a casa.

I a les 18:30 a la Sala Torín, un còctel explosiu de música amb Doctor Prats, el nou grup emergent de l’escena musical catalana. El concert busca recollir fons pel projecte #Invulnerables de sor Lucía Caram i l’Obra Social “la Caixa”, destinat a la lluita contra la pobresa infantil.

Perquè no us perdeu, us fem un petit resum de tot el que trobareu pels carrers olotins:

· Mercat de l’automòbil al Firal.

· Mercat extraordinari de roba al Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents.

· Mercat d’artesania al Firal petit.

· Mercat d’andròmines a la plaça de l’Hospital.

· Mercat del disc a les voltes de la plaça de Josep Clarà.

· Mostra de bonsais i suiseki a l’Hospici.

· Jocs infantils i castellers a la plaça Major.

· Exposició de Minis antics al Firal.

· Passejades en poni i en burru per a la mainada durant tot el dia a la plaça de Josep Clarà.

· Concert de Doctor Prats a la sala Torín.

· Concurs ocellaire al recinte firal.

L’oferta d’activitats complementàries és ben variada des de la mostra de bonsais i suiseki a l’Hospici passant pel concurs de cant d’ocells al recinte firal i l’exposició de vehicles antics a càrrec de Motor Antic Garrotxa (MAG) al Firal.

Us esperem a la Garrotxa per gaudir d’ aquesta emblemàtica Fira popular i donar plegats la benvinguda a la primavera des de casa rural Cal Carreter Turisme Rural Garrotxa.